Xevi Garcia, nou cap i caporal de la Policia Local de Maçanet

A principis de maig també es van incorporat tres agents interins

Policia Local de Maçanet de la Selva

Policia Local de Maçanet de la Selva / Ajuntament de Maçanet

Redacció

Redacció

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva ha anunciat la incorporació del nou cap i caporal de la Policia Local, Xevi Garcia, amb la qual l'equip de govern assegura que "consolida i professionalitza" el cos policial. A principis de maig també es van incorporat tres agents interins, completant un cos amb 11 agents en total.

"Amb la consolidació del cos de la Policia Local fa que immediatament reforcem les actuacions policials en tot el municipi de Maçanet de la Selva", assegura l'alcaldessa, Natàlia Figueras.

Des de l'Ajuntament detallen que aquesta novetat permet cobrir amb més agents els diferents torns per garantir "una policia de proximitat de qualitat". "També permet reforçar en actuacions concretes, com són la tinença d'animals, els controls de vehicles, els fraus en els subministraments elèctrics i d'aigua, activitats il·lícites i control d'obres sense llicències i ocupacions", exposen.

Actualment, l'Ajuntament explica que s'està treballant la campanya d'estiu per encarar actuacions concretes "que donin solució a situacions de la vida quotidiana, a causa del creixement de veïns per les segones residències en les urbanitzacions".