La Policia Nacional ha desmantellat a Lloret de Mar un cultiu indoor als baixos d'un xalet.

Una persona ha estat detinguda i el frau elèctric es cacula en 110.000 euros.

Fa dues setmanes la Policia Nacional va iniciar la investigació gràcies a la col·laboració ciutadana.

Davant les sospites es van establir els dispositius policials corresponents i es va comprovar que l'immoble estava sent utilitzat per al cultiu de marihuana. A més, van poder comprovar també que es punxava la llum.

La casa està situada a la urbanització Serra Brava de Lloret de Mar.

La tarda del tres de desembre amb l'ordre del Jutjat d'Instrucció número 3 de Blanes, agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Girona van accedir a la finca.

Van intervenir les plantes, 458, i van inutilitzar la instal·lació. Segons la Policia Nacional, hi havia trenta llums, deu aparells per a la refrigeració i circulació de l'aire, extractors i filtres, entre altres elements elèctrics.

Des de la Policia Nacional, han destacat la importància de les informacions rebudes per part de ciutadans. Destaquen que, a banda de la introducció al mercat de substàncies estupefaents, la proliferació de cultius en habitatges genera l'establiment de grups i organitzacions criminals que, amb la seva presència, degraden progressivament la qualitat de vida dels municipis i urbanitzacions, afectant així la seguretat i el medi ambient.

Les comissaries de Lloret de Mar i Figueres assignen agents especialitzats a la comprovació de les informacions facilitades pels ciutadans, directament a les dependències o bé a través dels portals virtuals.