Segueix-nos a les xarxes socials:

Arbúcies amplia la zona d’estacionament regulat amb dos nous aparcaments

Arbúcies amplia la zona d’estacionament regulat amb dos nous aparcaments

L’Ajuntament d’Arbúcies posa en marxa avui dues noves zones d’estacionament regulat, és a dir, de zona blava. A banda del carrer Camprodon i la placeta de Can Reus, a partir d’avui els aparcaments de Can Delfí i de Can Torrent també passaran a ser zona blava. D’aquesta manera, des del consistori es pretén «millorar la rotació d’espais d’aparcament, així com l’afluència de la ciutadania als comerços propers i a la zona esportiva de Can Delfí». A més afegeixen que en aquestes dues zones s’habilitaran més places d’aparcament per a minusvàlids.

Per altra banda, a patir d’avui també deixen de funcionar les actuals targetes de 24 hores de franc l’any i entra en funcionament un nou sistema que donarà 30 minuts de franc al dia a totes les persones que aparquin a la zona blava i paguin el rebut de circulació al municipi. Aquesta iniciativa es posarà en marxa després que s’hagin canviat els parquímetres, que a partir de dimarts, caldrà introduir-hi la matrícula del vehicle per tal de sol·licitar el tiquet d’aparcament.

Els horaris de la zona blava seran de 9 a 1 del matí i de 5 a 8 de la tarda. L’Ajuntament d’Arbúcies ha signat un nou conveni amb l’empresa Mifas, concessionària de la zona blava. Aquest nou acord entra en vigor també avui i suposa aquest un nou funcionament i ampliació de la zona d’estacionament regulat.

Prem per veure més contingut per a tu