Una mostra gastronòmica va tancar dissabte una de les jornades de «Blanes Arran de Mar» al Mercat d’Abastaments Mas Enlaire. Es van degustar unes 3.000 tapes, confeccionades majoritàriament per responsables de les parades del mercat, però també per altres empreses i establiments blanencs.

Segons explica el consistori, el projecte singular «Blanes Arran de Mar» en què el Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament porta treballant-hi des de fa dos anys, té l’objectiu d’enfortir el teixit econòmic local, i molt especialment el sector del comerç urbà. Per això, asseguren, una part del projecte s’ha centrat en la reobertura de parades al Mercat d’Abastaments de Mar Enlaire, un nexe comercial entre el nucli històric urbà i el nou eix comercial del Pla Parcial Costa Brava.

La festa es va encetar a quarts de 7 de la tarda de dissabte amb una cercavila encapçalada per la Colla de Diables Sa Forcanera i la Colla Gegantera de Blanes. Van sortir plegats de la Plaça 11 de Setembre i, després d’un breu recorregut, van finalitzar la ruta a l’entrada principal del Mercat d’Abastaments.

Abans de continuar la celebració, es van fer els parlaments institucionals, encapçalats per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa; el diputat de suport a les entitats locals de la Diputació de Girona, Josep Ma Bagot; i el president de la Comunitat de Propietaris del Mercat d’Abastaments, Leo Quintana.

Posteriorment, va començar la mostra gastronòmica, que es va allargar fins a les onze de la nit i que va anar acompanyada d’una exposició de fotografies antigues de Blanes, així com de música en viu a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria. A banda, també es va poder gaudir de l’animació d’un disc-joquei.