Segueix-nos a les xarxes socials:

Jaume Dulsat abandona l’alcaldia de Lloret de Mar

Assegura que fa un pas al costat per motius laborals, tot i que seguirà com a regidor de govern fins al final del mandat · El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, assumirà les funcions d’alcalde

Jaume Dulsat abandona l’alcaldia de Lloret de MarDavid Aparicio

Abans del que els lloretencs podien preveure, l’Ajuntament de Lloret acollirà un ball de cadires. Qui fins ara exercia d’alcalde al municipi, Jaume Dulsat, va anunciar dimarts que deixarà l’alcaldia i seguirà a l’equip de govern com a regidor. Interpel·lat pels motius que l’han dut a fer aquesta passa al costat, Dulsat ho va explicar així: «No tinc la sort de tenir una empresa pròpia o un hotel i no tinc cap plaça de funcionariat. Per tant, fa mesos que busco feina. Hi ha un procés de selecció que s’ha cristal·litzat i això em porta a no acabar el meu mandat i aquests tres mesos plego de les responsabilitats perquè m’he de bolcar en el nou projecte professional». D’aquesta manera, el canvi es farà oficial el proper 6 de març en un ple que formalitzi aquest procés. 

El batlle, que seguirà dins l’equip de govern, va subratllar que la seva intenció inicial era sortir: «Seguiré dins el govern, la meva intenció inicial era sortir del tot, però amb el calendari a la mà, era complicat. Si hagués passat abans, hauria sigut diferent, però ha vingut així». Dulsat seguirà com a regidor «sense sou», segons va puntualitzar, i també mantindrà els seus càrrecs a la Diputació així com al patronat. Albert Robert, actual regidor d’Urbanisme, serà qui assumirà les tasques d’alcaldia en aquest gir de guió que s’ha produït a pocs mesos de les properes eleccions municipals.

Gairebé vuit anys de mandat

El batlle va destacar algunes de les fites aconseguides en el marc del seu mandat, com la recaptació de fins a 13 milions d’euros en fons Next Generation. «Ha estat un orgull i un privilegi poder ser al capdavant de l’Ajuntament de Lloret durant aquests vuit anys; han sigut dos mandats que han estat complicats per la gestió de la covid-19 i el conflicte amb Ucraïna, entre d’altres. El meu objectiu era millorar la qualitat de vida dels lloretencs i lloretenques i crec, humilment, que ho hem aconseguit; valguin com a exemple els prop de 13 milions d’euros que ens han atorgat a través de diferents fons europeus del Next Generation i que obren una etapa d’oportunitats per al municipi en els pròxims tres anys».

Dulsat va afegir que «les he passat de nous colors, però crec que hem fet la feina, em sento orgullós, hi ha un full de ruta marcat i espero continuar treballant amb els projectes que tenim perfilats en els mesos que em queden al govern».

Finalment, interpel·lat pel seu futur, Dulsat va precisar que s’incorpora a una empresa del sector privat i que descarta retornar al món polític. «Mai diguis mai! M’ha encantat la gestió pública i crec que hem fet una bona feina, però ara em vull centrar en desenvolupar la meva carrera en sector privat, tot i que seguiré vivint a Lloret», va concloure. 

Prem per veure més contingut per a tu