Dos homes atraquen una benzinera de Blanes i s'emporten la caixa registradora

Els dos lladres van amenaçar la dependenta i un cop van tenir el botí van fugir a peu

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

Dos homes van atracar aquest dilluns una benzinera de Blanes i se'n van emportar el botí.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes tenen oberta una investigació per localitzar els dos lladres.

El succés es va produir cap a tres quarts de nou del vespre en una gasolinera ubicada a peu de la carretera de l'Accés Costa Brava. Dos homes van accedir a dins del local i anaven gairebé encaputxats, duien gorra i mascareta. Es van dirigir a la treballadora de la benzinera, van amenaçar-la i li van reclamar els diners de la caixa. Els lladres van obtenir el que volien però al final es van haver d'emportar la registradora sencera perquè no s'obria.

Ambdós homes un cop van tenir la caixa van fugir a peu en direcció Palafolls. Un cop comès el robatori va alertar la policia. A lloc s'hi va desplaçar la Policia Local de Blanes, els Mossos d'Esquadra i el SEM.

Assistència mèdica

La treballadora estava molt alterada i va necessitar assistència dels sanitaris del SEM per l'estat d'ansietat, que van desplaçar una ambulància al lloc dels fets.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar els dos lladres, que segons va descriure la víctima, serien joves. D'altra banda en l'atracament en cap cas va haver-hi violència física tot va ser intimidació, va explicar la víctima als agents.

Captats per les càmeres

La benzinera compta amb càmeres de vigilància i també n'hi ha per la zona, cosa que ha permès captar els lladres, unes imatges fonamentals per la policia per poder identificar i detenir els presumptes autors dels fets.

Subscriu-te per seguir llegint