La sentència considera provat que el jove va entrar a la furgoneta de la víctima per la porta del copilot i, amenaçant-la amb una navalla, la va obligar a anar a un descampat on la va violar. El jove és un vell conegut de la justícia amb un llarg historial de detencions. Jordi Amador Heredia haurà d'indemnitzar la víctima amb 8.000 euros i no es podrà acostar a ella a menys de 500 metres.

Durant el judici que es va fer el 30 de març, el jove va dir que coneixia la noia perquè en alguna ocasió havien pres drogues plegats i deia que, aquella nit, no hi va haver cap tipus de contacte físic. Una versió que no s'ha cregut l'Audiència de Girona.

La sentència considera provat que el 15 de juny del 2008 el jove va coincidir amb la víctima al barri de Font de la Pólvora. La dona circulava amb una furgoneta buscant el seu nebot. Durant la ruta, es va aturar i va baixar del vehicle per apropar-se a un portal il·luminat per veure si hi trobava el nebot. 'El Tomatito' va aprofitar la distracció de la dona per entrar a la furgoneta per la porta del copilot.

Llavors, va treure una navalla i li va posar al coll mentre l'obligava a conduir cap a un descampat. Un cop hi van arribar, la va obligar a masturbar-lo i fer-li una fel·lació. Després, la va obligar a despullar-se mentre l'amenaçava amb la navalla i la va penetrar. La sentència diu que mentre la forçava no va deixar d'exhibir-li la navalla ni de dir-li que 'si no feia el que ell li deia la mataria'.

Quan la noia es negava a accedir al seus desitjos la colpejava. Per això, també l'han condemnat per una falta de lesions. Dels 8.000 euros d'indemnització que el condemnat haurà de pagar a la víctima, 370 són per les lesions i la resta en concepte de danys morals.

El condemnat, de 25 anys, té un llarg historial delictiu per atracaments i segrestos. El 2001 va segrestar un home prop d'una discoteca de Malgrat i el va obligar a portar-lo en cotxe fins a Girona. Temps després el van detenir per un fets similars: suposadament va segrestar durant setze hores dos joves a la sortida d'una discoteca de Sils.

La sentència també recull que Jordi Amador Heredia pateix una deficiència mental moderada i un trastorn sociopàtic de la personalitat antisocial que altera la seva conducta. Té una 'dificultat d'autocontrol' que afecta de forma notòria les seves capacitats d'autodeterminació.