Agents policials van confiscar en la nit de divendres a dissabte un bat de beisbol i dos navalles en un control policial que van fer a la discoteca Grafith de Figueres (Girona), segons han informat a Europa Press fonts dels Mossos d'Esquadra.

Es va tractar d'una operació conjunta entre els Mossos, la Policia Local i el Cos Nacional de Policia (CNP), en la que es va detenir una persona per desobediència a l'autoritat i es va obrir una acta tres persones per tenir les esmentades armes.

A més, la Policia Local va precintar un equip de música perquè emetia més soroll del permès en les ordenances municipals, i també es va fer càrrec de 14 menors que estaven a la discoteca, una cosa que tenen prohibit durant aquelles hores.

Els agents policials van començar el control conjunt sobre les 2.50 hores i segons les esmentades fonts, la seva actuació al local es va produir sense altercats.

Aquesta operació forma part dels controls que habitualment es realitzen en aplicació de la llei de Seguretat Ciutadana quan els cossos policials reben informacions sobre presumptes incidències en locals d'oci nocturn.