Els Mossos d'Esquadra imputen un delicte d'homicidi al jove de 33 anys detingut per la mort de la seva exparella a Girona. Per tant, la investigació policial descarta la hipòtesi que la jove es precipités ella mateixa al buit. Tot i que en una primera declaració el jove, Hafid C., hagi negat haver empès la víctima des d'un sisè pis, la imputació no deixa lloc a dubtes. Els mossos l'acusen formalment d'haver mort la noia ucraïnesa, Olena K., de 37 anys. El crim ha tingut lloc a quarts d'onze del matí al carrer riu Ser de Girona. La noia, que treballava de dona de fer feines, s'ha discutit amb l'agressor, amb qui havia tingut una relació sentimental.

Una dona d'origen ucraïnès de 37 anys ha mort aquest dimarts al matí en caure daltabaix d'un pis al carrer Riu Ser de Girona, al costat del centre comercial Hipercor. La dona treballava netejant pisos, i la seva exparella sentimental l'hauria anat a buscar en un d'aquests domicilis, segons apunten alguns veïns. Es desconeix de moment com hi hauria aconseguit accedir. Si se sap que la dona hauria trucat al propietari del pis demanant ajuda, i que aquest hauria trucat a la policia. Quan agents dels Mossos i de la Policia Local de Girona han arribat al lloc dels fets han trobat la dona morta a terra. L'home s'ha atrinxerat al pis, on finalment l'han aconseguit detenir.

Segons han informat a Europa Press fonts de la policia catalana, els fets han tingut lloc a les 10:25h a la confluència entre els carrers Saragossa i Riu Ser, al costat de l'Hipercor

La víctima, que treballava netejant un pis a la sisena planta, ha tingut temps per avisar el seu cap que feia dies que l'exparella, un home d'origen magribí de 33 anys, també veí del barri, la seguia i que l'estava assetjant en aquell moment, segons han relatat alguns veïns. Els fets haurien tingut lloc cap a dos quarts d'onze del matí, quan la dona estava en un pis on treballava netejant. L'home hauria accedit a l'interior i s'haurien barallat. L'home nega haver empès la dona pel balcó per on s'ha precipitat.

Tanmateix, en arribar al lloc, el propietari de l'habitatge s'ha trobat la dona morta al carrer. Els investigadors continuen buscant més indicis per explicar els fets.

De confirmar-se les primeres hipòtesis, aquesta seria la tercera víctima de violència de gènere a la província de Girona, des de finals de maig, quan en poc més d'una setmana dos dones van morir en mans de la parella a Salt.