Un jove de 19 anys ha mort aquest dimecres a la matinada atropellat per un autobús de la línia N-12 del Nit Bus. Segons han explicat fonts de la Guàrdia Urbana, el jove, Òscar N.B., ha mort a l'encreuament entre l'Avinguda Diagonal i el carrer González Tablas, al districte de Les Corts. L'accident s'ha produït al voltant d'un quart de tres de la matinada quan l'autobús circulava en sentit Llobregat. El Jutjat d'Instrucció número 8 de Barcelona s'ha fet càrrec de la investigació del cas.

Segons les primeres informacions, la víctima viatjava amb un grup de joves que haurien increpat alguns passatgers i la conductora de l'autobús, que ha deicidit expulsar-los. Quan la conductora ha arrencat de nou el vehicle, un dels joves ha quedat enganxat a la porta del vehicle i posteriorment atrapat sota una roda. Finalment, el noi ha mort per la gravetat de les ferides.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues patrulles de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que investiga ara les circumstàncies de l'accident, per fer l'atestat corresponent i determinar-ne les causes i la responsabilitat. El trànsit ha estat tallat al lateral muntanya de l'Avinguda Diagonal a l'alçada de Plaça Pius XII fins a tres quarts de cinc de la matinada.