Segueix-nos a les xarxes socials:

Un conductor perd 20 punts del carnet en menys d'una hora

Un conductor perd 20 punts del carnet en menys d'una horaEP

Agents de la Policia Local de Lugo han denunciat dues vegades a un mateix conductor, que va ser interceptat en dues ocasions el mateix dia circulant sota els efectes de l'alcohol i que va ignorar l'ordre d'immobilitzar el seu cotxe.

Segons han informat fonts policials, la primera intervenció va tenir lloc poc abans de les 4 de la tarda del passat divendres, quan una dotació va observar a l'avinguda de Madrid de la localitat gallega a un conductor que circulava de forma erràtica i que gairebé provoca l'atropellament de dos vianants.

En aturar-lo, els agents van adonar-se que mostrava signes d'embriaguesa, i per això va ser sotmès a un test d'alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,62 mg/l. Aquesta denúncia li va comportar la retirada de 6 punts del carnet. A més, també el van denunciar per no tenir la ITV en vigor, per la qual cosa se li va immobilitzar el vehicle.

Una hora més tard, la mateixa patrulla va tornar a detectar al mateix conductor amb el mateix cotxe. De nou, es va practicar la prova d'alcoholèmia, que va donar resultat de 0,61 mg/l, i de nou, el van tornar a denunciar, amb la corresponent sanció de punts, que va tornar a ser de 6.

A més, també se li va obrir un expedient sancionador per infringir la immobilització del vehicle, que va comportar una nova multa i la retirada de 4 punts. A més, també va ser denunciat per conduir sense el cinturó de seguretat, que comporta la retirada de 4 punts més.

En total, l'home va perdre en una hora 20 punts del carnet, que el va deixar amb un saldo de -8 punts.

Prem per veure més contingut per a tu