Un jove de 21 anys perdia la vida aquest dilluns després de ser apunyalat al coll a Mazarrón (Múrcia), indiquen fonts sanitàries i policials. L’autor del crim ha escapat i les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat miren de localitzar-lo. Es desconeixen, de moment, més dades del succés.

Els fets han tingut lloc al carrer Emilia Pardo Bazán, a Puerto de Mazarrón, cap a dos quarts de cinc de la tarda, hora a la qual Emergències rebia una trucada per alertar que hi havia un noi que necessitava assistència sanitària urgent, ja que havia sigut apunyalat al coll.

Al lloc s’han mobilitzat agents de la Policia Local de Mazarrón i de la Guàrdia Civil, així com dues ambulàncies.

S’han viscut escenes de tensió, ja que nombroses persones, moltes d’elles pròximes al jove, s’han citat al carrer, cridant, mentre esperaven l’arribada dels sanitaris, que no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

Segons fonts pròximes al cas, la ganivetada mortal ha tingut lloc al carrer, després de la qual cosa el noi, malferit, ha accedit a l’interior d’un domicili. Després d’això, el noi ha aconseguit sortir al carrer, ferit de mort, s’ha desplomat i ha mort.

S’ha alertat el forense de guàrdia, que s’ha desplaçat també al lloc. Les restes seran traslladades a l’Institut de Medicina Legal de Múrcia, perquè sigui l’autòpsia la que confirmi la causa de la defunció. Del cas se’n fa càrrec l’equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Mazarrón.