La sala Apolo ha mostrat les seves condolences als pròxims a Liam Hampson, el jugador australià de rugbi que han trobat mort a les seves instal·lacions a causa d'un «accident imprevisible», com ho ha qualificat el local. Així ho transmeten en un comunicat divulgat en els seus comptes en xarxes socials, en el qual incideixen que el «fatídic» succés es va registrar a les instal·lacions exteriors de la discoteca.

Els responsables del local també es posen a disposició dels Mossos d'Esquadra en relació amb aquest sinistre. Segons fonts policials el noi va caure al pati interior des d'uns 10 metres. Va ser un altre jugador, A. J. Brimpson, qui va alertar, dimecres al matí, a través del seu compte d'Instagram, que no havia vist el seu company des de feia gairebé dos dies, i que l'últim lloc on van coincidir va ser la sala Apolo. Tots dos estaven de vacances a Europa.

Devastats

La família del jugador ha assegurat sentir-se «devastada» per la notícia de la seva mort. «Ens hem despertat amb les notícies que ningú vol escoltar; estem devastats de saber que el Liam va tenir un accident i, lamentablement, no va sobreviure», ha expressat Brett Hampson, el pare del jugador, en una publicació de Facebook aquest dijous.

Ha explicat que Liam Hampson, de 24 anys, «tenia un cor d'or i era un fill, germà, net, oncle i amic molt estimat», i han mostrat el seu agraïment als amics del seu fill que van estar ajudant en la recerca, ja que va estar desaparegut 39 hores.