Núbia Cristina Braga, coneguda com a Boss, ha estat trobada morta al barri de Santa Maria d'Aracaju, al Brasil. La noia només tenia 23 anys quan dos homes van entrar a casa seva i li van disparar dues vegades. Posteriorment, es van muntar en una moto i van fugir del lloc dels fets.

La influencer tenia la seva pròpia marca de roba i tenia una projecció clarament de nivell mundial. Tot i això, la seva vida s'ha vist truncada per la criminalitat de la seva localitat. Les autoritats asseguren que els criminals van entrar per la porta principal de la casa de la noia i van obrir foc només veure-la. D'aquesta manera, quan la policia va arribar, la van trobar sobre un bassal de sang gegantí.

La policia de la ciutat ha demanat que la gent col·labori amb l'objectiu de trobar l'assassi, ja que no saben quin ha pogut ser el mòbil del crim i la investigació es mantindrà oberta fins a trobar els criminals.

La tieta de la víctima ha assegurat que "Va fer feina voluntària i va ajudar tothom. Va deixar un llegat", assegurava. Així, els usuaris que seguien la influencer s'han reunit per rendir un sentit homenatge a Núbia.