Segueix-nos a les xarxes socials:

Cinc ‘youtubers’ provoquen la mort d’un nen de 5 anys en un repte viral amb un Lamborghini

Els joves estaven portant a terme un repte de «passar 50 hores seguides dins del cotxe»

Cinc ‘youtubers’ provoquen la mort d’un nen de 5 anys en un repte viral amb un LamborghiniEdgar Vivó

Tragèdia a Roma. Un nen de cinc que viatjava en un Smart pels carrers de la capital italiana amb la seva mare i la seva germana, de 3 anys, va morir després que un Lamborghini tot terreny conduït per cinc joves ‘youtubers’ s’estavellés contra ells a la via Archelao di Mileto, segons informa ‘Corriere della Sera’. El petit va morir poc després de l’impacte i la seva mare i la seva germana estan ingressades amb pronòstic reservat.

Els cinc homes van ser detinguts per la policia. El conductor del Lamborghini, llogat per dos dies, va ser sotmès a una prova d’alcohol i una prova de drogues, que van donar negatiu. El més impactant va arribar després, quan es va descobrir que els cinc ocupants del Lamborghini (quatre homes i una dona) formen part d’un canal de Youtube amb 600.000 subscriptors que organitza reptes ‘online’ amb votacions, clics de pagament i premis en metàl·lic. Tots van resultar ferits lleus.

Pel que sembla, els joves estaven portant a terme un repte de «passar 50 hores seguides dins del cotxe». És el que pensa la policia, que ha confiscat els seus telèfons mòbils i no descarten la hipòtesi que en el moment de l’accident estiguessin gravant un repte, segons informa ‘La Stampa’. Abans de l’accident van pujar un vídeo amb el vehicle.

Prem per veure més contingut per a tu