Cinc ‘youtubers’ provoquen la mort d’un nen de 5 anys en un repte viral amb un Lamborghini

Els joves estaven portant a terme un repte de «passar 50 hores seguides dins del cotxe»

Cinc ‘youtubers’ provoquen la mort d’un nen de 5 anys en un repte viral amb un Lamborghini

Cinc ‘youtubers’ provoquen la mort d’un nen de 5 anys en un repte viral amb un Lamborghini / Edgar Vivó

Tragèdia a Roma. Un nen de cinc que viatjava en un Smart pels carrers de la capital italiana amb la seva mare i la seva germana, de 3 anys, va morir després que un Lamborghini tot terreny conduït per cinc joves ‘youtubers’ s’estavellés contra ells a la via Archelao di Mileto, segons informa ‘Corriere della Sera’. El petit va morir poc després de l’impacte i la seva mare i la seva germana estan ingressades amb pronòstic reservat.

Els cinc homes van ser detinguts per la policia. El conductor del Lamborghini, llogat per dos dies, va ser sotmès a una prova d’alcohol i una prova de drogues, que van donar negatiu. El més impactant va arribar després, quan es va descobrir que els cinc ocupants del Lamborghini (quatre homes i una dona) formen part d’un canal de Youtube amb 600.000 subscriptors que organitza reptes ‘online’ amb votacions, clics de pagament i premis en metàl·lic. Tots van resultar ferits lleus.

Pel que sembla, els joves estaven portant a terme un repte de «passar 50 hores seguides dins del cotxe». És el que pensa la policia, que ha confiscat els seus telèfons mòbils i no descarten la hipòtesi que en el moment de l’accident estiguessin gravant un repte, segons informa ‘La Stampa’. Abans de l’accident van pujar un vídeo amb el vehicle.