Els Mossos detenen l'agressor d'almenys una desena de dones al metro de Barcelona i investiguen si hi ha més víctimes

L'home va entrar a l'andana de l'estació de Camp de l'Arpa i va començar a colpejar dones

Captura de vídeo de l'agressió

Captura de vídeo de l'agressió / xarxes socials

ACN - Redacció

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home que va agredir indiscriminadament diverses dones a l'estació de metro de Camp de l'Arpa de Barcelona. Els fets van tenir lloc divendres al matí, quan l'agressor va accedir a l'andana de l'estació i va començar a colpejar les víctimes de manera indiscriminada, sense dirigir-les la paraula, segons s'aprecia en un vídeo difós a les xarxes socials. Ara els Mossos investiguen si hi ha més dones agredides i en una piulada a X han demanat a les possibles víctimes que vagin a denunciar els fets a comissaria. Des de TMB també s'han posat a disposició de les víctimes i han condemnat els fets.

L'agressor és conegut per la policia i té cinc antecedents per altres fets, cap d'ells, però, relacionats amb delictes d'odi. En les ocasions anteriors, l'home, de 30 anys, havia estat detingut per fet de "delinqüència comuna", com furts o robatoris. Els Mossos el van detenir divendres pels volts de les onze de la nit.

En les imatges que s'han viralitzat, es veu com l'home entra a l'andana pel fons de la imatge i la travessa cap endavant. Mentre va caminant passa pel costat de les persones assegudes que esperen el metro i comença a colpejar les víctimes. L'acció de l'individu va creixent en intensitat fins que arriba a la punta de l'andana, on hi ha una noia amb auriculars aliena a l'escena. L'home corre fins a ella i li fa un cop que la fa caure a terra.