Nintendo 3DS va ser la protagonista de l'última presentació de la Nintendo Direct europea, una conferència televisada on la companyia a revelat nous detalls d'alguns dels propers títols per a la consola, com 'Paper Mario: Sticker Star', 'Monster Hunter 3 Ultimate' i tot un seguit de jocs per descarregar que aviat estaran disponibles a Nintendo eshop.

Per començar, 'Paper Mario: Sticker Star' arribarà a Europa el pròxim 7 de desembre i introdueix els adhesius en el món de paper d'aquesta sèrie de jocs de Mario.

El març de 2013 els jugadors europeus podran experimentar en les seves Nintendo 3DS les missions multijugador de 'Monster Hunter 3 Ultimate', que ja són tot un fenomen al Japó.

Les partides de caça permeten fins a quatre herois personalitzats cooperar de manera local a través de les seves consoles portàtils, i enfrontar-se així en equip a terrorífiques bèsties en un amenaçador ecosistema.

La funció multiplataforma possibilitarà fins i tot que fins a tres jugadors portàtils es connectin localment a un jugador que estigui gaudint de la versió d'aquest títol per a la consola Wii U. També serà possible transferir una partida guardada entre la portàtil i la consola domèstica, per assegurar que el joc continua a casa o de camí a un altre lloc.

Durant els propers mesos assistirem al llançament de diversos jocs per Nintendo eshop. Entre ells destaca la continuació del popular joc de trencaclosques 'Pullblox'.

En el joc Mallo torna per fer front a nous reptes: ara els blocs que troba en el seu camí també cauen des de dalt. D'altra banda també es confirma que està disponible per un preu reduït. De fet, cada setmana i durant sis setmanes consecutives, es rebaixarà un joc diferent de Nintendo eshop.