Aquest dilluns, després de la sèrie Dues dones divines, el periodista Xavier Bosch entrevistarà al programa Àgora de TV3 el president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, que acaba de complir el seu primer any de mandat al capdavant d'una de les entitats poliesportives més importants del món.

L'entrevista, que no només servirà per fer balanç de la darrera temporada de l'equip blaugrana en les primeres impressions de Rosell com a president, se centrarà especialment en el futur del Barça.

Així, per exemple, es tractaran temes com l'estat de les relacions entre l'equip català i el Reial Madrid després d'una temporada marcada per l'actitud polèmica del tècnic blanc, José Mourinho, i per la tensió que van causar els quatre clàssics consecutius, els possibles nous fitxatges de jugadors de cara a l'any que ve o l'esperada renovació de l'entrenador, Pep Guardiola.

Un altre dels temes que marcaran la temporada vinent i sobre els quals versarà bona part de l'entrevista a Rosell serà la línia d'austeritat econòmica implantada des de la junta directiva blaugrana, que té com a conseqüència les retallades d'alguna de les seccions del club.

Sandro Rosell, que va ser escollit el 13 de juny de l'any passat com el president més votat de la història blaugrana, s'ha caracteritzat fins ara per una escassa exposició davant dels mitjans de comunicació.