La sèrie de documentals Dentro de mostrarà a La Sexta els "budells" de llocs "emblemàtics" d'Espanya com l'Hospital La Paz, l'Hotel Westin Palace i El Celler de Can Roca de Girona per fer sentir a l'espectador "que hi ha estat".

El programa se centrarà en les persones que treballen en aquests llocs i que fan possible que les coses funcionin. De fet, ells són els "autèntics protagonistes" de la història en detriment de la presentadora, que simplement "ajuda" al desenvolupament de la narració.

Aquest paper l'assumirà Cristina Pedroche, i li suposarà un complet canvi de registre en abandonar l'actitud còmica que mostra als programes d'entreteniment i presentar-se "com una noia normal que explica el que està veient", segons va dir durant la presentació del programa al Festival de Televisió de Vitòria.

El veritable focus recau, per tant, en els treballadors dels llocs que es visiten i en la imatge que recullen les càmeres, que es col·loquen amb la intenció de ser el menys invasives possible per ajudar al fet que les persones actuïn amb naturalitat.