26 de abril de 2017
26.04.2017

Els desorbitats sous dels actors de 'Joc de trons'

Actors com Kit Harington o Emilia Clarke guanyaran una fortuna per la setena i vuitena temporades

26.04.2017 | 18:58
Els desorbitats sous dels actors de 'Joc de trons'

'Joc de Trons' és una de les sèries més populars de l'època televisiva recent. El despietat drama medieval de la HBO destaca per ser una sèrie particularment explícita i amb les despeses de superproducció, per assegurar-se adaptar l'èpica saga literària de George R.R. Martin 'Cançó de Gel i Foc' com es mereix.

Però, quant cobraran els protagonistes de la ficció per rodar les dues últimes temporades de la sèrie? Les cinc grans estrelles (Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Peter Dinklage i Nikolaj Coster-Waldau) guanyaran dos milions de lliures -equivalent a 2,35 milions d'euros al canvi- per cada episodi de la temporada 7 i 8, segons revela l' 'Daily Express'.

A més, els contractes dels estel·lars actors inclouen clàusules que els asseguraran uns diners extres. Això si, només de confirmar-se que cobraran dos milions per capítol, això els convertiria en els actors més ben pagats en tota la història de la televisió. Ho sento, 'The Big Bang Theory'.

I és que dos milions de lliures suposa un gran salt respecte a l'anterior salari conegut dels cinc intèrprets. En 2016, tots ells van cobrar uns 500.000 dòlars per episodi (uns 460.000 euros). Encara que en aquesta ocasió, les dues últimes temporades de 'Joc de Trons' seran inusualment menys extenses que les anteriors, de manera que la suma total que s'embutxaquin les estrelles podria acabar equilibrant. Almenys, tots ells esperaran que la HBO rendeixi el seu particular tribut als Lannister i sempre pagui els seus deutes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema