El grup Mediaset España ha adquirit en exclusiva els drets d'emissió en obert de tots els partits de l'Eurocopa 2020 que, per primera vegada, tindrà com a seus ciutats de 12 associacions diferents del continent, entre elles Anglaterra, Alemanya, Itàlia, Dinamarca, Holanda, Irlanda i Espanya. Segons ha informat aquest dijous el grup de comunicació, oferirà gratis i en obert (a la televisió i suports digitals) els 51 partits que compondran l'Eurocopa 2020.

A més, l'acord assolit amb la UEFA estableix un paquet de 80 partits de seleccions estrangeres amb dret d'elecció preferent, entre els quals es troben cites de la Lliga de les Nacions; amistosos i partits classificatoris tant per a la competició europea de 2020, com per al Mundial 2022 de Qatar.

Mediaset ha explicat a més que portarà a terme «una àmplia cobertura» tant de l'Eurocopa com d'aquests 80 trobades, «obrint finestres per dur a terme la distribució més completa del senyal a través dels seus diferents suports lineals i digitals», han assegurat algunes fonts. El Mundial de Rússia 2018 ha anat extraordinàriament bé al grup pel que fa a audiència i publicitat.