Carlos de Andrés i Pedro Delgado tornaran a narrar La Vuelta a Espanya a TVE, acompanyats de Joaquim Purito Rodríguez en les etapes de muntanya, Juan Carlos García en carrera i Alberto Sierra en reportatges. La 73a edició de la ronda ciclista començarà el 25 d'agost a Màlaga, i finalitzarà el 16 de setembre a Madrid.

En aquest període, se celebraran 21 etapes i gairebé 3.255 quilòmetres de recorregut, que es podran seguir en directe a La 1, Teledeporte, RNE i en RTVE.es amb multisenyal, segons detalla l'ens públic.

La present edició comptarà amb nou finals en pujada i tres arribades a cims inèdites: l'Alfaguara (a la serra granadina), les Praeres (a Astúries) i la Muntanya Oiz (al balcó de Biscaia).

Teledeporte emetrà en directe la gala de presentació de La Vuelta, el dijous 23 d'agost a les 19.30 h, a càrrec dels dos periodistes, des de la ciutat de Màlaga. L'emissió de totes les etapes començarà a Teledeporte i els finals es podran seguir a La 1, així com la contrarellotge de dissabte 25 a les 19 h, que donarà inici a la competició.