Dins de la setmana que el canal Super3 està dedicant a l'assetjament escolar, el programa InfoK ha emès cada dia un reportatge sobre el bullying. Avui la programació es trasllada a TV3 amb un monogràfic sobre el tema, de 25 minuts de durada, titulat Soc especial.

L'assetjament escolar afecta a gairebé un de cada deu alumnes catalans. Els nens i nenes que el pateixen no només veuen distorsionada la seva vida dins de l'aula, sinó que també veuen afectada la seva autoestima, una conseqüència que els pot afectar al llarg de la seva vida. És per això que, aquesta vegada, l'especial de l' InfoK s'ha centrat a tractar aquest element: potenciar la confiança en un mateix.

El monogràfic Soc especial, que es podrà veure a partir de les 13:25h, també parla d'altres temes claus, com la prevenció del ciberassetjament o la conscienciació del grup, a qui es demana que denunciï qualsevol acte de bullying i no quedar-ne al marge, ja que això suposa posar-se de part de l'assetjador. Aquesta edició especial també reflexiona sobre el paper de l'agressor.