n Ha tardat a fer-ho però finalment es confirma. Televisió Espanyola ha confirmat la renovació, per a una segona temporada, de la sèrie femenina La otra mirada, tres mesos després de l'emissió del seu últim episodi. Segons informa Vertele, la lloada ficció tornarà pròximament a la cadena pública amb una nova temporada que constarà de 13 lliuraments. Malgrat no haver aconseguit unes audiències gaire notables en la seva primera temporada, les crítiques positives i els valors feministes de la seva trama han fet decantar la balança.

Produïda per Boomerang, la sèrie protagonitzada per les actrius Macarena García, Patricia López Arnaiz, Cecilia Fraire i Ana Wagener narra les aventures d'un grup de joves internes en una escola de senyoretes a la Sevilla de principis dels anys 20 del segle passat. La producció es fixa així en els valors d'una època en la qual ser dona anava associat a una sèrie de tòpics i obligacions, contra les quals les protagonistes lluiten en el dia a dia.

D'altra banda, l'ens públic ha donat a conèixer la data d'estrena de la temporada que resta per emetre de La República. Els lliuraments de la sèrie, guardada en un calaix per l'anterior direcció de Televisió Espanyola, arribaran finalment dissabte de la setmana vinent a La 1. La cadena ha rectificat la idea inicial d'emetre-la a mitjanit, i es podrà veure finalment en la franja de màxima audiència.