01 de març de 2019
01.03.2019
Diari de Girona

«Sensación de vivir» ressuscitarà amb part del seu elenc original

Fox confirma la producció d'una temporada de sis episodis sobre la vida avui dels protagonistes

01.03.2019 | 01:32
Els actors protagonistes de la sèrie «Sensación de vivir».

El projecte per ressuscitar la mítica sèrie dels anys noranta Beverly Hills, 90210 ( Sensación de vivir a Espanya) ha arribat a bon port. El canal nord-americà Fox -que ja va emetre la ficció entre els anys 1990 i 2000- ha donat llum verda a la producció d'una temporada de sis episodis que reunirà bona part de l'elenc original, però, no obstant això, tindrà un important canvi de guió. Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) i Tori Spelling (Donna) tornaran a la petita pantalla per interpretar una versió exagerada d'ells mateixos, en comptes dels seus personatges. Luke Perry (Dylan) i Shannen Doherty (Brenda) han declinat de moment sumar-se al revival de la sèrie, que es titularà 90210.

La ficció narrarà així, de forma fictícia, una sèrie de reunions entre entre els intèrprets, amb l'objectiu de tornar a donar vida als personatges. Aquest projecte, que podria arribar abans de final d'any, està creat per Mike Chessler i Chris Alberghini, dos col·laboradors habituals d'Aaron Spelling, el creador d'una de les sèries més reeixides dels noranta, sobretot entre el públic adolescent.

Sensación de vivir, que va comptar amb gairebé 300 episodis, va donar peu a diverses sèries derivades, entre les quals va destacar Melrose Place (1992-1999).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook