El mític grup musical infantil Parchís protagonitzarà la nova sèrie que el grup Ganga, responsable de la veterana Cuéntame cómo pasó, prepara per a Netflix. Segons una informació del diari El Confidencial Digital, la ficció repassarà la història de la banda, des dels seus inicis, el 1979, fins a la seva dissolució definitiva, el 1992.

Sobre el projecte, avui dia encara en una fase molt inicial, pocs detalls s'han donat a conèixer, tot i que, en principi, la sèrie narrarà en clau de ficció les aventures dels nens que, al llarg dels anys, van formar part d'un dels grups més reeixits en el panorama musical espanyol de la dècada dels vuitanta.

La producció explorarà des dels inicis de la banda, sorgida de la mà del segell discogràfic barceloní Discos Better, fins a la dissolució definitiva, repassant la trajectòria vital i professional dels seus integrants, el preu de l'èxit o l'impacte que Parchís va tenir en diverses generacions de nens i nenes al llarg dels anys. De fet, i malgrat que encara es desconeix quan podria estrenar-se, la sèrie coincideix amb el llançament del documental que els membres originals de la banda -Yolanda Ventura, Gemma Prat, Tino Fernández, Frank Díaz i David Muñoz- han produït i que s'estrenarà aquest any. El film sobre la seva història compta amb diversos testimonis.