26 de octubre de 2019
26.10.2019
Diari de Girona

Movistar + comença a rodar la comèdia «Supernormal»

La nova ficció original de la plataforma està protagonitzada per l'actriu Miren Ibarguren

26.10.2019 | 00:38
Gracia Olayo, Miren Ibarguren i Diego Martín.

Movistar + ha iniciat el rodatge de Supernormal, una nova comèdia de producció pròpia que compta amb l'actriu Miren Ibarguren ( Aída, La que se avecina) com a protagonista i la direcció d'Emilio Martínez-Lázaro. Segons ha informat la plataforma, Supernormal és una comèdia sobre el que significa dirigir un banc d'inversió i ser mare d'una família del segle XXI. Les línies que separen la feina i tota la resta no existeixen: Patricia (Miren Ibarguren) s'emporta el treball a casa i la família a l'oficina. És intel·ligent, divertida, lleial, tendra, ambiciosa i insuportablement exigent.

El seu marit Alfonso (Diego Martín), fills i empleats l'adoren i odien a parts iguals. Patricia no coneix límits, però quan se'ls salta i la imaginació no és suficient per solucionar els problemes, la seva secretària Marisol (Gracia Olayo) i la seva família seran imprescindibles per trobar solucions. D'aquesta manera, la ficció tracta amb humor i sensibilitat una sèrie de situacions quotidianes.

La sèrie, produida per Movistar en col·laboració amb Secuoya, ha estat creada i escrita per Marta Sánchez i Olatz Arroyo (guionistes de la reeixida Allí abajo). Supernormal comptarà inicialment amb una primera temporada formada per sis episodis de 25 minuts. El rodatge va arrencar el dijous 17 d'octubre i durarà vuit setmanes. Les localitzacions seran Madrid i voltants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook