TV3 ha avançat novetats de la Marató d'aquest any en una edició especial del magazín de tarda 'Tot es mou', que s'ha anomenat 'Tot es mou amb la Marató'. El programa ha comptat amb la presència de Raquel Sans, Laura Rosel, Mònica Terribas, Jordi Basté i Roger Escapa, que seran els presentadors de la Marató. També hi ha hagut el director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé, i metges com el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap de medicina preventiva de l'Hospital Clínic. Algunes de les novetats són que s'avança l'obertura dels telèfons de donació o que les quatre seus telefòniques el dia del programa tindran menys aforament precisament per la covid. També s'accelerarà el procés d'assignació a projectes d'investigació.

Altres novetats són l'ús de tecnologia telemàtica per a les iniciatives de divulgació a les escoles i l'adaptació de les activitats populars per recaptar fons a les restriccions sanitàries.

A més s'ha estrenat un 'teaser' de 6 minuts del vídeo divulgatiu que es farà servir en escoles i instituts i s'han pogut veure imatges de la gravació del tema 'Em rebel·lo', per al disc de La Marató, interpretat per Rozalén amb l'Escolania de Montserrat, versionant el tema 'Soy rebelde'.

L'especial 'Tot es mou amb La Marató' ha començat obrint les línies del telèfon de donacions de La Marató a les set de la tarda. Durant els mesos d'octubre i novembre, cada dimecres, es podran fer donacions, de set de la tarda a nou de la nit trucant al 900 21 50 50. Les trucades seran ateses per voluntaris de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) des de casa seva.