Quin aparador ha guanyat el concurs de Temps de Flors?

Un total de 41 establiments han participat en el concurs

L'aparador guanyador, de Lola Casademunt.

L'aparador guanyador, de Lola Casademunt. / Ajuntament de Girona

Redacció

Els establiments Lola Casademunt, del carrer del Migdia; Perfumeria Xaloc, del carrer de Santa Clara, i Manicura 24, del carrer de Joan Maragall, han guanyat el primer, el segon i el tercer premi, respectivament, del 19è Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior de “Girona, Temps de Flors”, organitzat per l’Ajuntament de Girona. L’objectiu d’aquests premis és potenciar el comerç de la ciutat durant “Girona, Temps de Flors”, un dels esdeveniments amb més projecció nacional i internacional de Girona.

La perfumeria Xaloc, segona.

La perfumeria Xaloc, segona. / Ajuntament de Girona

Els accèssits

Els accèssits han estat per Culinarium, del carrer Nou; la Farmàcia Nebot, de l’avinguda de França, i Almacenes Julian Sanchez, del carrer de Santa Eugènia. Aquest darrer aparador l’ha elaborat l’alumnat del cicle formatiu de Comerç i Màrqueting de l’Institut Santa Eugènia. El premi popular, que es dóna al projecte més votat a través del perfil d’Instagram de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, se l’ha endut Abacus Girona Centre, ubicat a la rotonda de Sant Antoni Maria Claret, amb 106 vots.

Manicursa 24, tercer premi.

Manicursa 24, tercer premi. / Ajuntament de Girona

El jurat

En aquesta edició, un total de 41 establiments han participat en el concurs d’aparadors. El jurat de l’activitat ha estat format per l’Ajuntament de Girona, l’Associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial i l’Associació d’Amics de les Flors de Girona, que han valorat els diferents aparadors participants. Els criteris que han valorat són l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i l’ús de flors naturals en la composició de l’obra.

 El premi consisteix en un apartat específic a la pròxima edició de la revista Temps de Flors per promocionar i donar visibilitat als establiments premiats.