Aquesta era la primera vegada en la història que els dos conjunts s'enfrontaven en competició oficial. Els blaugranes, que sol han vist porta tres vegades en vuit partits, es queden amb vuit punts, a un del descens, mentre que el Sabadell, amb deu, s'acomoda a la zona mitjana de la taula.

El partit ha començat amb un Sabadell llançat a per la victòria des del xiulet inicial, doncs en els deu primers minuts ha gaudit de tres ocasions. En la més clara d'elles, Collantes s'ha quedat sol davant René, després d'una pèrdua de pilota en zona defensiva del Llagostera, però el seu tret l'ha tallat el porter del conjunt gironí.

Les forces s'han igualat a partir del quart d'hora. El Llagostera ha fet un pas endavant i ha tingut dues ocasions clares per avançar-se al marcador.

La primera arribaria en un centre de Jordi López. León ha controlat la pilota dins de l'àrea i ha rematat a la mitja volta des del punt de penal, però l'esfèric s'ha estavellat amb un contrari. La segona, un tret creuat del propi León que ha marxat per poc a la dreta de Nauzet.

El Sabadell no s'ha fet enrere i, en un contraatac, Tamudo ha xutat des de fora l'àrea, René ha rebutjat l'esfèric cap a Collantes, que la ha enviat al travesser.

A falta de deu minuts per finalitzar la primera meitat el Sabadell ha hagut de fer el primer canvi per lesió del lateral Cristian. La primera part ha acabat amb la igualtat que ha regnat en els primers quaranta-cinc minuts.

Tan sol dos minuts després de la represa, ha arribat la primera ocasió per als locals en un lliure directe llançat per Sergio León que ha pegat en el pal. Per al Sabadell ho ha intentat Collantes des de molt lluny, però sense cap èxit.

El propi Collantes esmenaria la seva falta de punteria passada l'hora de partit, quan ha protagonitzat una excel·lent jugada per banda dreta en la qual se n'ha anat del seu marcador, abans de pegar-li amb rosca a l'esquadra de la porteria de René per fer l'únic gol del partit.

Obligat pel resultat, el Llagostera s'ha abocat a l'atac i ha pogut empatar diverses vegades. Primer, Juanjo, amb un tret que ha marxat per poc a la dreta de Nauzet i un minut després Aimar, que ha rematat alt.

El Sabadell es trobava còmode amagat enrere i buscant la contra, i gairebé aconsegueix el segon, però Collantes ha enviat fora a porteria buida un mal rebuig de René.

El Llagostera ha buscat l'empat fins a l'últim minut i Roberto Simón ha tingut una pilota que la defensa arlequinada ha acabat rebutjant sota pals.

- Fitxa tècnica:

0 - Llagostera: René ; Aimar , Alcalá , Jorge , Pi , Tarradellas (Roberto Simón, min.56), Jordi López, Diego Rivas, Eloy Gila (Oscar Rico, min.68), Sergio León i Juanjo (Querol, min.79) .

1 -Sabadell: Nauzet, Cristan (Sotan, min.35), Olivas, Carlos Hérnandez, Riau, Collantes, Hidalgo (Eguaras, min.61), Hervás, Aridai, Gato i Tamudo (Crespí, min.84).

Gols: 1-0: Collantes, min 63.

Àrbitre: Pizarro Gómez (Comitè madrileny). Ha amonestat el local Eloy Gila i els visitants Gato, Olivas i Collantes.

Incidències: Partit de la vuitena jornada de la Lliga Adelante, disputat al Municipal Palamós-Costa Brava davant 2.753 espectadors.