Cinc dies després de la gran nevada Lloret de Mar comença a tenir llum en nuclis i urbanitzacions, la cobertura ronda als 70 i 80 per cent però molts veïns porten dies dormint en hotels de la ciutat perquè no volen estar-se a casa sota les condicions de no tenir electricitat, aigua calenta i en alguns casos, ni aigua i passant fred. Tips d'això alguns d'ells han optat per anar a dormir a hotels, on s'hi intenten sentir com a casa.

Un d'aquests establiments que acull veïns del poble des de fa dies és l'Hotel Plaça París, que ahir tenia un centenar de persones "famílies, amics del barri, gent gran" que ha decidit quedar-se en aquest establiment, explicava la seva directora Mariona Urpí. Al mal temps bona cara, perquè l'hotel s'havia quedat gairebé desert després de l'anul·lació de reserves i de la retirada de molts turistes. Amb preus gratuïts pels nens i d'entre 35 a 40 euros la nit pels adults amb sopar i aigua calenta, molts habitants de Lloret han convertit els hotels en la seva casa per uns dies. Per altra banda, hi ha molta gent de Lloret i que estava allotjada a la població que ha decidit agafar les coses i anar-se'n fins al Maresme, a Santa Susanna.

A la Selva interior, les tres poblacions amb més problemes intenten sortir-se'n però tot va a marxa lenta i en cas de Vilobí no hi ha canvis des de dijous i l'alcaldessa Olga Guillem (CiU) ahir es lamentava de la situació ja que encara té més de 700 persones que no tenen subministrament elèctric i "ningú ens diu res, ni si vindrà cap generador, ens sentim abandonats, sols i indignats".

Des de Caldes de Malavella si bé han passat del 20% de la població amb subministrament elèctric al 50% i l'alcalde Joan Colomer (PIC) critica que "ningú d'aquest país és capaç de donar una explicació ni de quan es podrà restablir" i que "es reparteixen els generadors i no sabem amb quins criteris".

Pel que fa Riudellots, el polígon continua amb problemes i els nuclis disseminats i part del Ponent residencial, també. L'alcaldessa Montserrat Roura (CiU) ahir custodiava un generador elèctric perquè no marxés del municipi.

Per la seva banda, el gerent del grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, va lamentar que la nevada tindrà també conseqüències negatives per Setmana Santa en forma de menys reserves.