La calor comença a ser cada vegada més intensa i la platja comença a omplir-se dels primers banyistes. L'estiu s'apropa i és hora de parlar sobre les últimes tendències en vestits de bany. Un dels biquinis que més es veuran aquesta temporada són aquells que incorporen volants, els encarregats de donar un toc divertit a cada model. Volants discrets en tops i calcetes per trencar amb la sobrietat, que al seu torn aporten volum. Un clàssic de cada estiu i que mai pot faltar és el look mariner. Vestits de bany en blau marí combinats amb blanc, amb estampat de ratlles marineres i barrejats amb flors per trencar amb els models més tradicionals. Aquesta temporada els lluentons tornen i arrasaran. Dissenys en blanc i negre, de cintura alta al més pur estil pin up i combinats amb ratlles per aportar el seu particular toc mariner. Un estampat de tendència que alhora és un clàssic.

Cada estiu l'estampat de flors hawaianes crea tendència. Un estil divertit i carregat de color que té el seu origen als anys 80 i que ara vesteix vestits de bany de tot tipus, des del banyador creuat, un dels models més repetits, fins biquinis en totes les seves versions i quantitat de tela.

Una de les tendències més noves són els biquini amb top crop. N'hi ha amb tot tipus d'estampats, teixits i dissenys: sense esquena, d'escot creuat, realitzats en crochet... són l'opció més hippie.

El banyador segueix omplint molts armaris. Els models negres són sens dubte els més elegants i sofisticats, i encara que aparentment són els més senzills, sempre s'adapten a les tendències: de cordons, bandeau, cut out, d'escot creuat ... Un clàssic que mai no falla.