Arriba la calor i toca canviar i renovar l'armari. Els grans protagonistes d'aquesta primavera-estiu són el denim, els quadres i els tops, els quals marquen tendència aquesta temporada.

La tendència dels quadres que va marcar la temporada tardor-hivern continuarà durant la primavera. O sigui que veurem peces de quadres per tot arreu uns quants mesos mes, i barrejats de totes les maneres possibles. L'altre estampat que es veurà molt pels carrers són les flors, que donen un toc colorit i alegre al look final, així com el lleopard, que mai no passa de moda.

Aquest estiu estaran de moda els microtops: tops curts de tirants fins. I si una ja té ganes de lluir-los (i avançar-se a les tendències), es pot provar de posar-lo damunt una camisa blanca. El denim continuarà sent el rei dels carrers i el veurem en faldilles, petos, pitxis o jeans amb tirants.

La franja lateral marcarà els pantalons. L'estil esport es barreja amb les peces de vestir del dia a dia donant un resultat molt especial.

Els serrells són garantia d'èxit aquesta temporada. Així que no s'ha de tenir por de lluir-los de dia i de nit, en versió curta o llarga.

I pel que fa al color, domina l'ultraviolat i el lavanda, que arriben per destronar el rosa. Vestits, biquinis, pantalons... tot es tenyeix de lila. I el color mostassa també tindrà el seu protagonisme aquesta temporada.

Les tendències masculines

La moda d'home primavera-estiu arriba carregada d'elegància. Camises entallades, vestits vibrants, shorts esportius, sabates elegants i samarretes florejades són alguns dels suggeriments que porta el món de la moda per a aquest any per al sector masculí.