22 de octubre de 2020
22.10.2020
Diari de Girona

Com fer un arròs d'estrella Michelin

Un estudiant del Màster en arrossos i alta cuina mediterrània revela els secrets dels millors arrossos alacantins

22.10.2020 | 07:55
Com fer un arròs d'estrella Michelin

Marc Mora, actual cap de cuina de l'Espai Montoro, ha publicat a Youtube un vídeo en què revela els secrets dels millors arrossos alacantins.

El jove explica que cursar el Màster en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània li va permetre conèixer a fons l'elaboració d'aquests plats tan importants per a la gastronomia de la província.

A través d'entrevistes amb destacats cuiners, com Guillermo Severa, xef executiu del restaurant Pocardy, i María José San Román, cap de cuina del Grup Gourmet i cuinera del restaurant Monastrell, el vídeo ofereix les claus per aconseguir uns arrossos alacantins d'estrella Michelin.

San Román explica que és fonamental comptar amb els millors ingredients. Si és el cas, s'encarrega que el polit del seu arròs sigui mínim perquè contingui germen.

Un altre dels trets imprescindibles del seu arròs és sempre el safrà, "espanyol i de la Manxa a ser possible, perquè així estem protegint una indústria ancestral", apunta la xef.

Com ambaixadora de la dieta mediterrània, San Román destaca la importància de l'ús i consum de l'oli d'oliva verge extra, per obtenir un magnífic socarrat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

 

L’estiu continua a les Canàries

Firma BeContent

El clima càlid i agradable de les Illes permet al viatger seguir disfrutant al setembre de les activitats estiuenques amb totes les garanties d’higiene i seguretat