19 de febrer de 2021
19.02.2021
Diari de Girona

Un estudi revela l'únic producte que has de treure de la teva alimentació per perdre 5 kg en només un mes

Es tracta d'una forma senzilla i saludable d'aprimar sense cap esforç

19.02.2021 | 12:14
Un estudi revela l'únic producte que has de treure de la teva alimentació per perdre 5 kg en només un mes

A l'hora d'aprimar i voler portar una rutina més saludable, hi ha una màxima que has de tenir molt clara i que pràcticament sempre es compleix: no existeixen les dietes miracle. És cert que començar a perdre aquests quilos de més és una rutina difícil i tediosa, sobretot, per a aquells que mai han estat a dieta o que realitzen poc exercici. La paciència i el ser constant en l'alimentació són dos pilars fonamentals en el camí a l'aprimament. A més, has de tenir en compte que fer exercici és una cosa tan important com menjar bé. Alerta, això no significa que hagis de passar incomptables hores corrent sobre una cinta o màquina el·líptica ni sacrificar el teu temps d'oci al gimnàs. Existeixen diferents rutines que pots realitzar sense sortir de casa i amb les quals notaràs increïbles resultats.

No obstant això, a l'hora de començar una rutina saludable hi ha un únic aliment que has de treure de la teva alimentació per poder aconseguir resultats òptims. Es tracta del sucre. Bandejant aquest producte de la teva dieta aconseguiràs perdre fins a cinc quilos en un sol mes. Quins aliments són els principals que has d'eliminar? Begudes ensucrades, brioixeria, productes industrials. Cuidar l'alimentació en els menjars més importants del dia com l'esmorzar es tradueix en resultats sorprenents a curt termini (en aquest enllaç t'ensenyem una recepta d'esmorzar fàcil i ideal per perdre pes).

El menjar sa no és sinònim d'ingerir només amanides d'enciam i tomàquet ni passar fam a tota hora. Existeixen multitud d'aliments baixos en calories que són un aliat fonamental per a suportar la dieta i emprar com a snack entre menjars.

També és molt important tenir clar que cal oblidar-se de l'alcohol. Aquest tipus de begudes són juntament amb els refrescos les que més engreixen, a més que poden comportar problemes per a la salut. La cervesa, encara que no ho crees, és la que menys engreixen i els còctels o combinats els que més. També és fonamental allunyar-se d'aquests "plaers" per a molts com la brioixeria, les palmeres de xocolata i altres dolços que per molt saborosos que siguin, només faran que guanyem quilos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook