16 de abril de 2021
16.04.2021
Diari de Girona

Nutricionistes revelen les tres claus que has de saber per perdre greix de manera eficaç

Si vols aprimar-te i posar-te en forma, aquests són els passos que has de seguir

16.04.2021 | 16:16
Nutricionistes revelen les tres claus que has de saber per perdre greix de manera eficaç

No cal enganyar-se. Tractar de baixar pes i estar saludable requereix cert esforç, especialment, si no s'ha intentat fins ara. Deixar de costat tots aquests aliments que engreixen amb facilitat, les cerveses i les copes en els moments d'oci, suposa a vegades autèntics maldecaps per als qui decideixen perdre aquests quilos de més d'una forma definitiva. No obstant això, el difícil és començar. Una vegada que s'entra en la rutina i els resultats comencen a aparèixer, és més senzill seguir endavant.

Et deixem tres claus per a ajudar-te a aconseguir-ho.

Constància

La constància és fonamental per poder executar el pla cada dia. Hi ha vegades que la mandra pot envair el cos. És en aquests moments quan cal fer aquest esforç extra per seguir endavant. El camí és dur, però els resultats apareixeran.

Adherència

Quan decidim un pla per perdre aquests quilos de més o realitzar una dieta sana per al nostre cos que ens ajudi, cal complir-lo rigorosament. L'adherència és "la capacitat de no canviar de pla cada mes", és a dir, la constància a seguir endavant amb aquells passos que hem decidit seguir per estar en forma. Els nutricionistes sempre exposen diverses opcions per poder començar un pla d'aprimament que s'ajusti al nostre ritme de vida.

Paciència

Sens dubte, un dels pilars bàsics a l'hora de començar a cuidar-nos. Encara que els resultats apareixen abans del que imaginem, cal destacar que no existeixen "les dietes miracle" i que tota recompensa ha d'anar acompanyada d'esforç i dedicació. Per molt d'exercici que facis o hagis canviat la teva dieta per complet, no veuràs canvis en el teu organisme els primers dies, fins i tot és possible que tampoc les primeres setmanes, Però al final de mes veuràs que tot l'esforç i la dedicació ha tingut la seva recompensa. Tingues paciència.Seguir aquests tres pilars és essencial per poder portar amb èxit qualsevol pla d'aprimament. Recorda que començar a perdre pes no és sinònim d'apuntar-se corrent a un gimnàs i viure només de les amanides. Deixa de banda l'alcohol i el sucre i sigues constant en la teva rutina diària. Notaràs els resultats.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook