Segueix-nos a les xarxes socials:

Els trucs per netejar la funda del mòbil i deixar-la com nova

Una funda bruta es veu de seguida i més si és transparent

Una neteja regular farà que puguis lluir el teu mòbil amb total normalitat

Els trucs per netejar la funda del mòbil i deixar-la com novaMateus Andre

Quan comprem un mòbil, sempre optem per comprar una funda, ja que, si ens cau a terra, la possibilitat que se'ns trenqui és molt gran. Sovint, també optem per les fundes transparents; d'aquesta manera podem lluir el mòbil que ens hem comprat amb el seu color real. Però, què passa amb aquest tipus de fundes? Que s'emplenen de brutícia, greix i taques i finalment, ens queda un mòbil lleig i brut. T'expliquem com netejar-la i deixar-la com nova.

Afortunadament, pots netejar la teva funda transparent fàcilment en qualsevol moment del dia fent servir elements que gairebé sempre tens a mà. En aquest article, t'ensenyarem com tornar-li la brillantor a la teva funda de mòbil amb mètodes senzills i efectius.

Com netejar la funda transparent del mòbil

Abans de començar, és important reunir els materials que necessitaràs, els quals són fàcils de trobar a qualsevol llar:

  • Aigua tèbia
  • Sabó suau de mans o detergent per a plats
  • Bicarbonat de sodi (opcional)
  • Vinagre blanc (opcional)
  • Un raspall de dents vell o un drap suau
  • Alcohol isopropílic (opcional)

Passos per a una neteja efectiva de la funda del mòbil

Retireu la funda del mòbil. És crucial assegurar-se que el mòbil estigui en un lloc segur per evitar danys per aigua o productes de neteja.

Neteja bàsica:

  • Barreja una mica de sabó suau o detergent per a plats amb aigua tèbia en un bol. Busca un sabó que sigui suau per no fer malbé el material de la funda.
  • Submergeix la funda a la barreja i deixa que reposi durant uns minuts. Això ajudarà a afluixar la brutícia i els olis acumulats.
  • Utilitza el raspall de dents vell o un drap suau per fregar suaument la funda, prestant especial atenció a les àrees més brutes o amb taques. El raspall és particularment útil per netejar els racons i les obertures de la funda.

Tractament de taques específiques:

  • Per taques difícils: Fes una pasta amb bicarbonat de sodi i una mica d'aigua. Aplica aquesta pasta sobre les taques i frega suaument amb el raspall de dents. El bicarbonat actua com un abrasiu suau que pot ajudar a eliminar taques sense fer malbé la funda.
  • Per desinfecció: Si vols desinfectar la funda, pots fer servir una barreja d'aigua i vinagre blanc a parts iguals o alcohol isopropílic. Aplica la solució amb un drap suau i deixa que s'assequi a l'aire. És important no fer servir massa vinagre o alcohol, ja que poden ser agressius amb alguns materials.
  • Esbandida i assecatge: Esbandida la funda sota aigua corrent tèbia per eliminar les restes de sabó, bicarbonat o qualsevol altre producte utilitzat en la neteja. Assegureu-vos que l'aigua flueixi per totes les parts de la funda. Eixuga la funda amb un drap net i suau, pressionant suaument per eliminar l'excés d'aigua. Deixa que s'assequi completament a l'aire abans de tornar a col·locar-la al mòbil. Evita exposar la funda directament al sol durant l'assecatge, ja que podria fer malbé el material.

Deixa la funda del mòbil sense taques i brutícia

Consells addicionals per tenir la funda del mòbil sempre neta

  • Neteja regular: Per mantenir la teva funda transparent en les millors condicions, realitza neteges regulars, especialment si tendeixes a manejar el teu mòbil amb freqüència o en ambients propensos a la brutícia.
  • Protecció contra el color groguenc: Algunes fundes transparents poden començar a quedar groc amb el temps a causa de l'exposició al sol o certs químics. Netejar la teva funda regularment i evitar l'exposició directa al sol pot ajudar a minimitzar aquest efecte.
  • Compte amb els productes químics: Tot i que l'alcohol isopropílic i el vinagre poden ser útils per desinfectar, el seu ús freqüent pot deteriorar alguns materials. Utilitza'ls amb moderació.

Netejar la funda transparent del teu mòbil és un procés senzill i ràpid que es pot fer en qualsevol moment del dia amb productes que ja tens a casa. Mantenir la teva funda neta no només millorarà la seva aparença, sinó que també prolongarà la seva vida útil i assegurarà que el mòbil estigui protegit. Amb aquests consells, podràs gaudir d'una funda transparent que llueix com nova, sense necessitat de recórrer a productes especialitzats o costosos.

Prem per veure més contingut per a tu