Tres regidors del PSC de Roses, Francis Martín, Carles Ferrer i Paqui Guiijarro, han decidit abandonar el partit i passar a ser regidors no adscrits. La decisió deixa la formació sense cap regidor dels que van entrar el 2011 a l'Ajuntament. A més, dels quatre que els quedaran, dues de les actes de regidors encara estan pendents que es cobreixin després d'anteriors renúncies i s'espera que es faci amb els últims de la llista. Des de l'agrupació s'estan centrant a constituir la llista per al 2015 amb Olga Simarro al capdavant.

Els tres regidors, en declaracions al mitjà local Viladeroses, manifestaven la poca sintonia amb les persones que ara capitanegen l'agrupació i amb la nova cap de llista, Olga Simarro. Des del partit els haurien demanat que deixin pas a noves persones que sí se sentin representades, però els regidors volen continuar al consistori representant les persones que els van votar.

De fet, Paqui Guijarro i Carles Ferrer són els únics que quedaven dels set primers de la llista que van sortir el 2011. Francis Martín ja havia entrat substituint Agustí Donat, que va renunciar el desembre d'aquell any. De fet, són vuit les persones que han renunciat en els darrers tres anys. Va començar amb Juanjo Viñuela, i el seguirien Agustí Donat. Va començar a trontollar més a finals de l'any passat quan deixava el partit i l'acta la cap de llista Magda Casamitjana i Imma Carrión. I tot just en el darrer ple ho feia per motius professionals Paco Martínez, tot i que no ha deixat el partit. A més, molts dels que havien d'anar suplint les baixes han renunciat i les dues darreres per cobrir estan pendents dels tres últims de la llista.

El responsable de comunicació de l'Agrupació, Enrique Fossoul, informava que només Francis Martín era militant, la resta eren independents, però cap dels tres els ha comunicat la decisió. Fossoul constatava que són decisions personals i que per part de l'agrupació estan centrats a preparar la candidatura que s'ha de presentar el 2015 i en substituir les persones que han marxat. Els quedaran quatre regidors. En aquest moment només David Beltran i Jesús Mínguez, que van entrar substituint Juajo Viñuela i Imma Carrión.