Una dona de nacionalitat francesa ha mort aquest matí a l'autopista AP-7, a l'altura de La Jonquera (Alt Empordà), com a conseqüència d'un accident entre el turisme en el qual viatja i un camió, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre s'ha produït en el punt quilomètric 0,5, de l'AP-7, a l'altura de la Jonquera (Alt Empordà) i en sentit sud, i els Mossos han rebut l'avís de l'accident a les 10.38 hores.

Per causes que encara s'estan investigant, un camió i un turisme han topat per encalçament i com a conseqüència del xoc ha mort l'acompanyant del cotxe, una dona de nacionalitat francesa.

A més, el conductor de l'automòbil ha quedat ferit de gravetat i ha estat traslladat per personal sanitari francès a un centre hospitalari de França.

D'una altra banda, el xofer del vehicle pesat ha sortit il·lès del sinistre.

En l'accident, han treballat cinc patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, en aquests moments hi ha un carril restringit de l'autopista en sentit sud i es registren retencions en la A-9 a França.