Els Mossos d´Esquadra van detenir el dia 29 d´agost, un home, de 27 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor d´un delicte de robatori amb violència i un delicte d´amenaces.

A quarts de sis de la matinada del 29 d´agost, uns agents van veure com dues persones s´estaven barallant davant les dependències policials de la Jonquera. La policia va separar els dos homes i van parlar amb ells.

Un dels implicats va manifestar als mossos que a la sortida d´un local d´oci nocturn de la població de la Jonquera (Alt Empordà), l´altre home l´havia abordat agafant-lo pel coll i amenaçant-lo amb un ganivet per tal de treure-li els diners que duia a la butxaca, però que havia pogut escapar.

Els fets van ocórrer a les quatre de la matinada i que en aquell moment l´havia retrobat en aquell carrer.

La víctima presentava diverses ferides a nivell facial, cranial i al tors. Mentre anava explicant la seva versió dels fets a la policia, l´altre home l´anava amenaçant de mort.

Els agents, davant els fets relatats, van detenir l´agressor per un delicte de robatori amb violència i un altre per amenaces.

El detingut, va passar el 29 d´agost a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.