Figueres, nomenada capital de la sardana del 2017

El regidor de Cultura Popular, Quim Felip, ha presentat un projecte basat en el bicentenari del naixement del músic, Pep Ventura

20.11.2015 | 20:44

Figueres serà la capital de la sardana del 2017, segons s'ha anunciat aquest divendres a la sala Mozart de Calella (Maresme) en el marc del lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2015. Mollerussa, que en serà la seu l'any vinent, ha anunciat també el programa d'actes previst per a l'efemèride. El regidor de Cultura Popular de l'Ajuntament de Figueres, Quim Felip, ha presentat un projecte basat en el bicentenari del naixement del músic i estructurador de la sardana moderna, Pep Ventura.

Per això es pretén desenvolupar conferències i xerrades, sobretot basades en la seva figura. També es potenciarà l'Aplec i les ballades habituals i es recuperarà l'Aplec de la Salut de Terrades. Pel que fa a Mollerussa, l'alcalde, Marc Solsona, ha explicat els principals objectius de la capitalitat i ha destacat les principals activitats previstes. Així, hi sobresurten l'exposició 70 Anys de sardanes a Mollerussa.

70 anys de l'Agrupació

La cloenda dels cursos del projecte educatiu sardanista del Saltem i Ballem infantil o el 37è Aplec de la Sardana de Mollerussa, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema