Empuriabrava va acollir ahir un nou enregistrament d'un anunci promocional gestionat des de l'àrea Castelló de Cine. Samsung va gravar unes imatges que no vol revelar fins acabar l'espot. El darrer que s'ha donat a conèixer ha estat el de Volkswagen, que ja es pot veure al portal decine.castello.cat.

L'empresa, d'àmbit internacional, ha escollit Empuriabrava per enregistrar l'anunci promocional d'un nou producte.

La productora catalana Icecream Productions ha realitzat la filmació de l'espot. En aquesta ocasió en el desplegament hi han participat 60 persones, 10 camions, càmeres, taules de so, entre altres equips.

Castelló de Cine és un portal de localitzacions del municipi de Castelló d'Empúries que depèn d'alcaldia, que ofereix tota un sèrie de serveis per poder trobar, gestionar i compartir l'espai per a produccions audiovisuals. També s'ofereix un ampli arxiu fotogràfic de localitzacions, tant d'interiors com d'exteriors completament gratuït. L'objectiu és facilitar a les productores tota la feina per tal que escullin la gravació com a plató. A més, es busca que en les gravacions hi apareguin imatges que siguin representatives de la població per tal que puguin ser identificades pel públic.

El mes de gener amb un gran desplegament va gravar un esport l'empresa automobilística volkswagen, però n'han gravat d'altres Wind Pack, una operadora de telefonia, o del Seat Ibiza. En el primer es poden identificar fàcilment els edificis del Delta Muga que també apareixen a l'espot del Seat Ibiza, mentre l'operadora, en canvi, es va centrar als canals. Volskwagen va gravar un altre original espot sobre el model Golf que acabava a la platja de la Rubina d'Empuriabrava.