Els forenses diuen que la víctima va ser atacada amb dues armes

La dona tenia onze ferides al cos, cap d'elles en un lloc vital, i va morir dessagnada

18.03.2016 | 07:10
L´acusat, Musa Baldeh, durant la seva declaració a l´Audiència.

Els forenses han conclòs que l'acusat del crim de Sant Pere Pescador va atacar la seva dona amb dues armes, un destraló de carnisser i un ganivet llarg de cuina. La víctima tenia fins a onze ferides d'arma blanca al cos.

Els forenses van detallar a l'Audiència de Girona que, tot i que Musa Baldeh va atacar una zona vital com és el coll, no hi ha cap ferida mortal de necessitat i potser la víctima s'hauria pogut salvar amb una assistència mèdica urgent.

La dona va morir dessagnada. Les punyalades més greus, les del coll, van arribar a seccionar la jugular. La víctima també tenia diversos talls als palmells de les mans i als braços, d'intentar repel·lir els atacs del seu home sense èxit.

El fiscal, Enrique Barata, demana una condemna de 23 anys i 6 mesos per a Musa Baldeh, que va matar la seva dona el 17 de novembre de 2014. Ell, durant el judici que s'ha celebrat a l'Audiència, ha declarat que ella també el va amenaçar amb una arma. Han declarat altres testimonis perquè Baldeh va amenaçar un familiar de matar-lo amb una espasa. Demà s'entrega objecte de veredicte al jurat perquè es tanqui a deliberar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema