L'adjudictari del local del passeig d'Empuriabrava al qual s'ha acordat revocar la concessió considera desproporcionada la clausura. Assegura que mai es va negar a signar el contracte però que prèviament demanava que es donés el vistiplau al projecte tècnic. Recorrerà la decisió que encara no ha rebut oficialment i lamenta que la decisió li suposi perdre uns cent mil euros invertits en la millora del local.

L'alcalde, Salvi Güell, assegura que s'ha tingut molta paciència i l'adjudicatari no va voler signar.

Al ple de la setmana passada s'acordava retirar-li la concessió. L'informe deia que es revocava "després de diversos requeriments" per a la formació del contracte. A més, durant l'estiu se li havia fet retirar una tarima. L'adjudictari, en canvi, ho nega i ha volgut deixar clar que tenia autorització per obrir. Segons la seva versió s'han negat a incorporar als expedients els plànols del projecte tècnic i per això no s'havia signat el contracte. Assegura que compleixen perquè en cas de no ser així, diuen, tal com se'ls ha fet retirar la tarima també els haguessin fet retirar altres parts dels local en alguna de les inspeccions. Per això consideren la mesura "desproporcionada i sense fonament".

El local està situat a l'inici del passeig a la zona de la Muga. El propietari ha arranjat diverses instal·lacions de l'edifici així com ha adequat espais interiors com la zona del bar. La inversió al negoci que pretenia obrir és evident. Contra la decisió municipal es pot presentar recurs. Güell diu que la revocació és definitiva i que l'Ajuntament té previst tornar-lo a treure'l a concurs.