La Guàrdia Civil ha comissat 33 quilos de marihuana en un dia i ha detingut tres persones a la Jonquera. Els agents van aturar dos cotxes que anaven cap a França amb la droga oculta sota l'entapissat del vehicle.

Els fets es remunten a dilluns passat quan pels vols de les cinc de la matinada, els agents van inspeccionar un vehicle matrícula espanyola que circulava en direcció França. A dins hi anava un home i una dona, ambdós espanyols.

Durant la inspecció de l'automòbil els agents van observar que la catifa del maleter estava manipulada. Van trobar diverses bosses de plàstic al buit i a dins hi havia marihuana. En total, 20,4 quilos de droga. Ambdós ocupants van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública.

La segona de les actuacions va tenir lloc cap a les onze de la nit, quan els policies van aturar un cotxe amb plaques poloneses amb un sol ocupant. A dins del maleter, també ocult sota l'entapissat hi van trobar diverses bosses que van donar positiu a la marihuana. En total, 12,6 quilos de marihuana. Per això van detenir el conductor per ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Els policies van van instruir diligències que juntament amb els detinguts i la droga comissada van ser posades a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.