La Policia Local de la Jonquera va detenir el passat 30 de novembre un camioner de 47 anys i de nacionalitat romanesa que multiplicava per vuit la taxa d'alcoholèmia permesa als conductors professionals del transport.

Una patrulla va enxampar l'home quan pels volts de les deu del matí va ser requerida per un accident a l'avinguda Euskadi. Allà, un xòfer de nacionalitat polonesa va manifestar que el camió que tenia davant, de nacionalitat romanesa, fent marxa enrere li havia donat un cop mentre ell era a la cabina dormint. Els agents, davant dels símptomes d'embriaguesa del causant de la topada, van fer-li la prova i el resultat va ser d'1,20 mg/lt motiu pel qual van detenir-lo per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Enxampat amb heroïna

Aquesta no és l'única actuació policial que s'ha fet al municipi durant les últimes setmanes. El mateix 30 de novembre, van deternir un noi de 32 anys i nacionalitat francesa per un delicte contra la salut pública. El jove va ser interceptat per uns agents quan sortia d'un carrer i, en veure'ls, va intentar evitar-los però el van interceptar i el van escorcollar. A la butxaca dels pantalons li van trobar un embolcall amb 19 grams d'heroïna.

Un incendi en un pis

D'altra banda, el passat 26 de novembre el cos va intervenir en un incendi que es va produir en un pis de l'avinguda Miquel Martí i Pol. Els agents van veure fum i s'hi van desplaçar. Allà van trobar-se unes persones que demanaven auxili des de la balconada de l'habitatge que s'havia incendiat. Van activar tots els serveis d'emergència i van pujar al pis a auxiliar les cinc persones que hi havia a l'immoble. Dues d'elles van haver de ser ingressades a Urgències de l'hospital de Figueres però al cap d'unes hores van rebre l'alta.