Amb més de 6.000 consumicions servides durant la primera edició, la segona edició de la Ruta de les Tapes de Roses tornarà a oferir la possibilitat de conèixer la riquesa gastronòmica del municipi. El preu de la tapa i la degustació són 2,5 euros. Per cada tapa es podrà posar un segell a una butlleta per a participar en el sorteig de regals.

L'èxit assolit l'any passat ha motivat que el nombre de restauradors inscrits s'hagi doblat en aquesta edició, passant dels 25 establiments adherits als 51 d'enguany.

Des del pròxim 31 de març fins al 9 d'abril els carrers de Roses es convertiran en un circuit on cada establiment oferirà als seus clients la possibilitat de degustar una tapa, acompanyada amb una copa de vi de la D.O Empordà.

Tataki de tonyina amb aromes de ratafia, blini de carbassa amb musclos en escabets i poma verda, minibomba amb xips de porro, cebiche amb llagostins i peix blanc amb cítrics, croqueta d'arròs a banda i mussolina d'all negre, crema de carbassa amb espuma de castanya i pernil, carpaccio de bacallà sobre torradeta amb guacamole i pebrot o socarrat d'arròs a banda, són omés algunes de les creacions ideades pels diferents xefs, les quals es podran degustar al llarg d'aquests deu dies.

Sorteig de premis

Els participants tindran una butlleta on cada establiment estamparà un segell quan s'hagi degustat la tapa. Qui ompli les nou caselles existents podrà optar al sortegi d'un àpat per a dues persones a l'establiment participant en la campanya que esculli un lot de vins DO Empordà cedit pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà.

El sorteig es farà el diumenge 30 d'abril a la plaça Catalunya a les dotze del migdia en el marc de la quarta Mostra del vi DO Empordà Roses, acte integrat dins el programa del festival Vívid.