Endesa ha acabat recentment els treballs per a la millora del subministrament elèctric a Palafrugell. fonts de la companyia elèctrica han informat que l'augment de la qualitat del servei s'ha assolit a través de la substitució de cablejat subterrani de mitja tensió per un que compta amb les darreres tecnologies del sector i ha suposat una inversió, aportada íntegrament per la companyia, de més de 35.000 euros.

Les fonts de la companyia han comunicat que en total s'han retirat uns 240 metres de cable de ?cou?re i s'ha instal·lat, al seu lloc, una nova línia d'alumini de més gruixària que l'anterior, adaptada a les necessitats específiques dels usuaris de la zona, i que està dotada d'unes característiques que la fan més resistent i segura. En concret, els treballs s'han dut a terme als carrers de Sant Isidre, de la Tarongeta i de Violeta.

Aquesta actuació, han informat des d'Endesa, forma part del pla de millora de les infraestructures elèctriques al municipi de Palafrugell, on el passat mes d'octubre ja es va portar a terme una primera fase que va permetre tancar una anella elèctrica amb la construcció d'una nova línia de mitja tensió que va unir dos centres de transformació. Aquesta operació és, segons la companyia, imprescindible per tal que, en cas de puntes de demanda o d'una incidència en el servei, la xarxa es pugui alimentar per vies alternatives. D'aquesta manera, es minimitzaria el temps d'interrupció del subministrament a clients de la zona.