L'àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafrugell programarà el curs vinent un mòdul d'auxiliar de vivers i jardins com a nou Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball (PFI-PTT). Aquest mòdul està adreçat a joves entre 16 i 21 anys sense graduat d'ESO i entre les sortides professionals que ofereix s'hi compten els centres de jardineria, floristeries, vivers, horts, empreses de manteniment de jardins, parcs, camps esportius i un llarg etcètera d'ofertes dins el món laboral.

El curs vinent, aquest serà l'únic mòdul d'auxiliar de vivers i jardins que es desenvoluparà a les comarques gironines. Les classes tindran lloc al Centre Municipal d'Educació i les pràctiques seran en diferents establiments especialitzats del municipi.

El regidor d'Educació, Xavier Rocas, ha explicat que "en un temps en què les circumstàncies, especialment les econòmiques, son tan adverses, l'educació, l'aprenentatge i la preparació per enfrontar els reptes de futur prenen una rellevància especial. En aquest context, les administracions hem de garantir la formació de les persones i aquella que permet millorar la seva ocupabilitat".